Blog

Over Goodesk

Goodesk stelt welzijnsboxen samen voor werknemers die deeltijds telewerken. De boxen bevatten items die de fysieke en mentale gezondheid ondersteunen en beschermen tijdens de home office dagen. Het bedrijf situeert zich in de B2B markt en werd opgericht als reactie op de impact van Covid-19 op het bedrijfsleven.

Telewerken en hybrid workspaces zullen ook na deze pandemie deel worden van onze realiteit omdat het nu eenmaal voordelen met zich mee brengt. Dit zal niet meer op fulltime basis gebeuren maar eerder enkele dagen in de week. Ondanks dat dit dus niet meer fulltime zal gebeuren, maakt het de problematiek niet minder belangrijk. 

Over onszelf

Goodesk werd opgericht door 4 studenten van UCLL; Senne De Wachter, Pieter Hollevoet, Joyce vanonckelen en Tom De Vriendt. We vormen een zeer complementair team! Door onze verschillende achtergronden zorgen we ervoor dat we voor al onze uitdagingen een manier van aanpakken weten te vinden.

 • Pieter Hollevoet

  Co-Founder

  Pieter is de in house IT-er en behaalde hierin ook zijn bachelor diploma aan de UCLL. Hij zal instaan voor de bouw en het onderhoud van de website, de verschillende online platformen en het ondersteunen van ons bedrijf (telefonie, mailing).

 • Senne De Wachter

  Co-Founder

  Senne heeft een achtergrond in productie en development. Hij behaalde een bachelor diploma in Product Design. Door zijn voorkennis in productontwikkeling zal hij de taak van R&D samen met het ontwerpen van de verschillende producten en graphic design op zich nemen.

 • Joyce Vanonckelen

  Co-Founder

  Joyce is een 23-jarige studente uit Hoeilaart. Ze behaalde haar bachelor diploma communicatiemanagement aan de Erasmushogeschool Brussel in 2020. Hiernaast deed ze al heel wat ervaring op gedurende 2 voltijdse stages in de non-profit sector als communicatieverantwoordelijke. Naast het studeren vult ze haar vrije tijd met 2 studentenjobs in de horeca. Met deze achtergrond is zij dan ook verantwoordelijk voor de communicatie en de socials van ons bedrijf.

 • Tom De Vriendt

  Co-Founder

  Tom behaalde zijn bachelor diploma energietechnologie aan de Odisee Hogeschool in Gent. Hij houdt toezicht over het eindproduct en zorgt dat de boxen compleet en naar onze verwachtingen zijn. Verder houdt hij zich bezig met de financiën. Zo zal hij de boeken bijhouden en studies maken van nieuwe producten. Door zijn kennis van alle producten zal hij ook de verkoop in goede banen leiden.